Aktuálně

12.09.2010
FINEP přichází s novinkou – nově postavenými zařízenými byty

FINEP uvádí na rezidenční trh nový produkt v podobě právě dokončených bytů, které jsou již plně vybavené. Každý byt je navržen jako originál a odráží aktuální módní trendy. Vybavení bytů je propracované od barevného ladění, výběru a rozmístění nábytku až po osvětlení. Výhody koupě již zařízeného bytu ocení především zákazníci, kteří očekávají od bydlení pohodlí a kvalitu, nechtějí ztrácet čas se zařizováním bytu a spoléhají na profesionální služby odborníků. Vybavené byty jsou také vhodné jako investice.

 

„Nabídkou kompletně interiérově vybavených bytů vnášíme na český trh světový trend a reagujeme na stoupající nároky našich zákazníků. Čeští zákazníci oceňují vysokou úroveň architektonických řešení a také pohodlnost a především úsporu času spojenou s nastěhováním,“ říká tisková mluvčí a PR manažerka FINEP Petra Kopecká.
Jak ukazují zkušenosti bytových architektů FINEPu, u zákazníků, kteří si chtějí byt zařídit sami, není hlavním problémem výběr postele, skříně či pohovky, ale finální umístění nábytku a zařízení v prostoru. Příčinou je především nedostatek zkušeností s plánováním prostoru a proporcí. A to je jeden z důvodů, proč je o zařízené byty zájem.
Dalším a významným důvodem je maximální úspora času. Se zařízeným bytem odpadají únavné návštěvy obchodů, vybírání a posléze instalování svítidel, lepení tapet, pokládání koberců či rozmisťování nábytku. Do vybraného bytu stačí jen přinést vlastní doplňky a osobní věci.
Koupí nového zařízeného bytu lze také řešit situaci, kdy chce klient využít stávajících nízkých cen nemovitostí a pořídit jej jako investici. V případě pronájmu takového bytu odpadají jakékoliv starosti s jeho vybavováním, což znamená, že byt lze okamžitě pronajmout. Designové byty si zájemci mohou vybrat v Praze 9 na Nové Harfě, v Britské čtvrti ve Stodůlkách a v Malém háji ve Štěrboholech.
 
    Zpět
© WebActive s.r.o.