Aktuálně

12.09.2012
EKOSPOL přeceňuje projekt v Měcholupech

V reakci na aktuální vývoj nabídky nových bytů v Horních Měcholupech přecenila dnes přední česká developerská společnost EKOSPOL všechny byty v projektu Nové Měcholupy III. Plošné snížení cen o více než 11 %.

„V souladu s naší dlouhodobou strategií nazvanou Záruka nejnižší ceny, s níž jsme přišli jako první developer již v roce 2009, jsme se rozhodli plošně snížit ceny všech bytů tak, abychom byli při srovnání s konkurencí jednoznačně nejlevnější. Záruka nejnižší ceny je synonymem značky EKOSPOL, a to i za cenu výrazného snížení našeho momentálního zisku,,“ říká Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva EKOSPOL a.s.

Všech 93 bytů v projektu Nové Měcholupy III dosud EKOSPOL prodával za průměrnou cenu 39 500 Kč/m² včetně DPH. Dnešním dnem počínaje byla cena všech bytů snížena plošně o více než 11 %.

Co to znamená v praxi? Např. byt 1+kk o výměře 31,7 m² a s terasou 20 m² stojí nově jen 1,18 mil. Kč včetně DPH, za byt 2+kk s balkonem pak kupující zaplatí pouhých 1,57 mil. Kč včetně daně. Ceny bytů 3+kk s balkony nebo terasami pak začínají na neuvěřitelných 2,36 mil. Kč včetně DPH.

„Pokud máte zájem o prostory ještě menší a ještě levnější, tak ty vám bohužel nenabídneme. Minimální velikost plnohodnotného bytu, v němž se dá žít a nikoli pouze přespávat, je totiž 30 metrů čtverečních podlahové plochy. Menší prostory jsou prakticky nezaříditelné a nesplňují nároky na moderní bydlení,“ vysvětluje Evžen Korec.

Rubrika: Aktuálně

    Zpět
© WebActive s.r.o.